lördag 22 juni 2013

Silltårta

Silltårta
24 skivor kavring
Fyllning:
8 ägg
2 rödlökar
8 dl creme fraiche
400 g kesella
2 dl Kalles kaviar
6 msk senap
2 msk vitvinsvinäger
1 tsk salt
0,5 tsk peppar
Garnering:
1 stor burk senapssill
1 stor burk tomatsill
2 rödlökar
1 dl hackad dill
 
Lägg ut 6 kavringsskivor så att de bildar en stor rektangel på en bricka. Koka och skiva de kokta äggen. Skala och hacka rödlöken. Blanda alla ingredienser som ingår i fyllningen.
Bred på fyllning. Lägg ut 6 skivor till. Bred på fyllning. Sex skivor till. Bred på fyllning. De sista 6 skivorna och bred fyllning på tak och väggar på det rätblock som nu växt fram. Garnera med sill, lök och dill.
Servera!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar