lördag 15 december 2012

Årets lucia och en hektisk vecka

 Det har varit en hektisk vecka. I måndags gick vår lille Arvid iväg till skolan, finklädd som den lille gentlemannen han är. På skolan firade de Nobeldagen med en trerättersmeny och medalutdelning. Arvid kunde allt om Nobel, dynamit rubbet. Vad kul att de lär sig så mycket i skolan.
 Så dagen därpå bar det av till Nordiska museet för Arvid - nu skulle här spelas rollspel i museets lekrum. arvid var bonde för 100 år sedan. Anders, som var ledig och Sigrid slöt upp på slutet. Sedan möttes vi alla fyra för en snabblunch på en kinesrestaurant, innan det var dags för Nötknäpparen på Operan. Jag trodde nog att det skulle vara Sigrid som blev helt frälst av handlingen som här delvis handlade om Elsa Beskows tre tanter samt Petter och Lotta. Sigrid tyckte nog att det var kul under cirka en och en halv akt, men sedan ledsnade hon och hade fullt sjå med att hålla sig vaken. Arvid däremot var väldigt engagerad hela tiden, han imponerade tom på andra vuxna i vår närhet.

Så i torsdags var det så dags för familjens yngsting att vara Lucia. Som hon hade övat - alla tester satt väldigt bra! Så kul det var att se....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar