måndag 29 augusti 2011

Kycklinggryta smaksatt med persika och kokosmjölk

Kyckling kan verkligen varieras i det oändliga.
Kycklinggryta smaksatt med persika och kokosmjölk1 kilo kycklingfilé, skuren i tärningar
2 gula lökar, tärnade
3 vitlöksklyftor, pressade
50 g smör
1 burk krossade tomater
6 dl kokosmjölk
1 dl mango chutney
2 tsk salt
1 tsk kardemumma
1 tsk mald ingefära
några droppar tabasco
Garnering3 Persikor i tärrningar
Stek lök och kyckling och häll ner de övriga ingredienserna. Låt koka under 20 minuter, eller tills kycklingen är genomkokt. Rör ner persikorna och servera med ris.
Vita servetter och ljus på en turkosblå duk ger ett väldigt fräscht utseende.

1 kommentar:

  1. Men det lät ju hur gott som helst, vi som älskar kyckling snor den direkt! Och visst är det bra med kyckling, man kan verkligen variera den i all oändlighet, undrar om vi egentligen äter samma rätt så väldigt ofta...

    SvaraRadera