tisdag 30 augusti 2011

Kantarellrisoni med squash och spenat

En perfekt vardagsrätt då alla är trötta och maten ska gå fort, fort.
Kantarellrisoni med squash och spenat
400 risonipasta, tillagas enligt instruktioner på paketet
300 g färska kantareller, rensar och skärs i tärningar
2 gula lökar, tärnas
1/2 dl smör
1 grön squash, tärnas
salt och peppar efter smak
1 dl västerbottenost, riven
150g färsk bladspenat
Fräs kantareller och lök i smöret. Tillsätt squashen. Låt fräsa i 5-7 minuter. Rör ner osten och risonin. Tag pannan från värmen och rör ner pastan.

2 kommentarer:

  1. Äntligen kanske syrran kan hjälpa mig med en kommentar på denna fantastiska matblogg storasyster Eva

    SvaraRadera
  2. Kantareller till höger och vänster, eller recept i alla fall, det märks att hösten har anlänt!
    Hur som haver så låter det som en höjdarrätt!

    SvaraRadera