måndag 18 juli 2011

Dukningarna på Sigrids födelsedagsfirande

Innan vi helt kan släppa Sigrids födelsedag för detta år, måste vi ändå ta oss friheten och visa släktningbjudardagens dukningar (och servettbrytningar). I vanlig ordning var upplägget - lunch och middag (med fika däremellan om någon till äventyrs inte skulle ha lyckats uppnå den totala dästheten).Färgerna gick under lunchen i pastell på en vit duk. Jag hade vikt "Båten" både på servetter och på papper i olika färger, de senare att använda som utsmyckning på bordet.
Kvällsdukningen bestod av vita servetter på en en ceriserosa duk. Servettbrytningen är en gammal trotjänare på denna blogg, matrosmössan.
En bild från den "riktiga dagen" där vi tycks ha varit usla på att återge dukningen, men det var samma upplägg som vid lunchen på släktbjudningen (jag hade vikt alldeles för många servetter vid detta tillfälle), fast på ljusgrön duk.

Sigrid var mycket lycklig över all uppmärksamhet, jag tror det var större än själva presenterna: att alla var där för HENNES skull, att alla ballonger blåstes upp för HENNES skull, all sång etc etc etc för HENNES skull.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar