torsdag 3 februari 2011

Fiskgryta med apelsin- och korianderkräm

Perfekt vardagsmat som går snabbare än uppvärmning av mamma Scans köttbullar.

Fiskgryta med apelsin- och korianderkräm

  • 1 squash, tärnad
  • 1/2 msk fänkålsfrön
  • 2 burkar krossade tomater
  • 6 dl vatten
  • 1 msk hummerfond
  • 1/2 msk salt
  • 1/2 tsk vitpeppar
  • 600 g sejfilé
  • saft från 1 apelsin
  • 200 g äggnudlar, jag valde bandutseende, 3 min koktid.

Kräm

  • 3 dl gräddfil
  • 3 dl yoghurt, 3%
  • apelsinskal zestad från 1 apelsin

Koka squashen i de krossade tomaterna under cirka 10 minuter- Tillsätt de övriga ingredienserna under denna koktid - avsluta med äggnudlarna som får koka med under de sista 3 minutrarna. Blanda samman krämen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar