onsdag 3 mars 2010

Kokosmjölksglacerad grön currykyckling med ett ananastäcke

Idag har det varit en hektisk dag, då vi åkte land och rike runt för att hämta ut Arvids och Sigrids pass. Självfallet felberäknade jag busstiderna, vilket resulterade att vi (dvs. jag, Sigrid tillbringade merparten av dagen med att slita av sig vantarna) fick oss en liten oplanerad långpromenad på närmare en timme...

Väl hemma, kändes det skönt att slänga in något väldigt oavancerat i ugnen.

Kokosmjölksglacerad grön currykyckling med ett ananastäcke
  • 900 g kycklingfiléer
  • 2 msk grön currypasta
  • 2 msk olja
  • 3 msk fisksås
  • 1 burk ananasringar
  • 1 burk kokosmjölk

Smörj en ugnsfast form med olja och lägg i kyckling filéerna. Bred över currypastan och ställ in i en 200 grader (Celsius) varm ugn i cirka 30 minuter. Tag ut. Ringla fisksåsen över kycklingen och lägg på ananasringarna. Häll slutligen kokosmjölken på toppen och ställ tillbaka allt i ugnen. Färdigt efter ytterligare 20 minuter. Servera med ris.

1 kommentar:

  1. Det vattnas i munnen...här ska det snart bli storjobb i butiken, nu blir det igen 4 st intensiva dagar, ha en fin dag, kram

    SvaraRadera